Bettingtips alla bör känna till

Vi skulle ljuga om vi inte sa att spel för pengar är bland det roligaste vi vet. Betting är i synnerhet något som alla vi tre tycker är absolut roligast. Vi har otaligt många gånger ryggat varandras kuponger för att sedan sitta och kolla på matchen/matcherna och snacka med varandra.

Bettingen har många gånger nästan blivit som en ursäkt för att vi ska kunna träffas oftare. För oss ses spel för pengar endast som något roligt, och ingen av oss känner att vi uppvisar några problem med vårt spelande.

Det är när det viktigaste blir att man måste vinna hela tiden som spel för pengar kan börja bli ett problem. Om du eller någon i sin närhet uppvisar tecken på spelmissbruk uppmanar vi dig att kontakta Stödlinjen.se.

Om vi ska komma tillbaka till betting så vill vi faktiskt passa på och vara så fräcka att dra till med att vi faktiskt ser oss själva som ganska skickliga på detta. Vi har nämligen sysselsatt oss med detta i flera år, och vi vill därför tro att vi samlat på oss ett par olika trix och knep under åren. Här nedanför kommer vi dela med oss av några av dessa.

Spela inte på lag du håller på

En av våra grundregler när vi bettar är att vi aldrig spelar på lag som vi håller kärt om hjärtat.

Det är i dessa fall väldigt svårt att göra förnuftiga val, då ens klubbhjärta helt enkelt bultar för hårt. Ingen vill väl spela på att ens favoritlag ska förlora, även fast kanske det mest sannolika är att de faktiskt kommer göra det.

Därför kan det hända att man tar irrationella beslut om man bettar på sitt favoritlag. Och inom betting är det viktigt att man kan kontrollera känslorna och inte ta några förhastade beslut.

Gör din hemläxa

Vi försöker alltid att läsa på innan vi lägger våra rader och kuponger. Håll till exempel alltid utkik efter hur lagens aktuella form. Det är även bra att ha koll om några är spelare avstängda eller skadade.

Genom att göra detta ökar du dina vinstchanser enormt mycket. Faktum är även att det inte behöver ta särskilt lång tid att göra den här hemläxan. Det är helt enkelt värt den lilla tid det tar.