Välkommen till vår blogg!

Hej och välkomna till RA Utveckling. Vi som ligger bakom denna blogg heter Sven Robertsson, Erik Anrog och Johan Andersson. Som du kanske kunde se börjar våra efternamn på R och A. Det är också därför vi har valt namnet RA Utveckling.

Vi är intresserade av det mesta och således kan du förvänta dig att vi även kommer skriva om allt möjligt på denna blogg. Tanken med dagens artikel är att lite kort presentera oss själva. Det blir inte någon längre livshistoria utan enbart en kort liten introduktion om vilka vi är.

Upplägget är enkelt: vi gör kort och gott så att var och en av oss får skriva ett litet kort stycke för att presentera sig själv.

Nu sätter vi igång!

Vem är Sven?

Ja, Sven heter alltså jag. Jag är 45 år gammal och jobbar som ljudtekniker. Jag har ända sedan grundskolan haft ett intresse för att skriva, och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag min penna är ganska vass.

Efter en ölkväll med grabbarna (Erik och Johan) så bestämde vi oss för att starta denna blogg. Jag ser verkligen fram emot att få skriva här!

Vem är Erik?

Mitt namn är Erik. Jag är i skrivande stund arbetslös då jag blev varslad från mitt jobb, men innan dess jobbade jag som elektriker. Jag har tidigare även jobbat med journalistik hos en av Sveriges största tidningar, men jag gick in i väggen så jag valde att sadla om.

Nu har jag återigen fått upp suget för att skriva och valde därför att starta upp denna blogg med två av mina närmsta vänner.

Vem är Johan?

Hej mitt namn är Johan! Jag jobbar som bonde och har i skrivande stund över 80 kor. Egentligen har jag aldrig varit något större fan av att skriva. I skolan tyckte jag alltid det var klurigt att få ihop uppsatser och har sedan dess alltid försökt hålla mig ifrån denna aktivitet om jag kunnat.

När mina polare Sven och Erik kom med idén om att starta en blogg tänkte jag dock att det kunde vara en kul grej. Förhoppningsvis kan detta leda till att jag en gång för alla lär mig att bli bra i skrift men vi får se hur det går.