Vilka skönhetsprodukter behöver alla män?

När man tänker på skönhetsprodukter är det många som förknippar detta med att vara kvinnliga produkter. Och visst är det oftast tjejer som använder skönhetsprodukter, men det är numera faktiskt även relativt vanligt att män använder dessa typer av produkter också.

Alla vi tre som skriver på denna blogg använder någon form av skönhetsprodukt i vår vardag. Vi vill till och med påstå att vi är ganska medvetna när det kommer till att göra sig fräsch och snygg.

Vi tänkte därför att det kunde vara en kul idé att lista ett par olika skönhetsprodukter som alla män behöver. Men detta är såklart bara våra åsikter, och det finns inga rätt eller fel här.

Wax

Både jag, Sven och Erik använder wax för att fixa och styla håret. Utan detta är det enligt oss väldigt svårt att få frillan att se bra ut.

Idag finns det en hel del olika typer av wax, och alla dessa är anpassade för olika typer av hår. Vissa är till exempel anpassade för kort hår, medan andra är bättre för längre hår. Så kolla runt på de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Rakhyvel och lödder

Rakhyvel och lödder är något som vi anser att alla män bör införskaffa sig. Det finns ingen som gillar ett ovårdat ansikte, och även om du sparar ut ditt skägg kan det vara bra att raka sig då och då.

Jag är renrakad i ansiktet, men Erik och Sven har både lite ansiktshår som de ständigt ser till att hålla fräscht och snyggt.

Ansiktstvätt

Det finns flera olika anledningar till varför man bör hålla sitt ansikte rent. Du kommer dels känna dig mycket fräschare, men framförallt kommer detta förhoppningsvis leda till att du får mindre finnar.

Trots att finnar är mest vanligt i tonåren är det inte ovanligt att de kan dyka upp trots att man kommit upp i åldern en bit. Alla vi tre ser därför till att tvätta ansiktet med ansiktstvätt både morgon och kväll.